Miód rzepakowy 370 g 2024r.
Miód rzepakowy
- wątroba i drogi żółciowe
- serce i naczynia wieńcowe
- stany zapalne dróg oddechowych
Miód rzepakowy cieszy się w Polsce ogromną popularnością jest kremowy i niemal biały. To, obok wyraźnego zapachu, jego najbardziej charakterystyczna cecha.Miód ten jest lekko ostrawy w smaku, z mocno wyczuwalnym aromatem kwiatu rzepaku. .Jest nieoceniony przy problemach związanych z oddychaniem, schorzeniach wątroby, ranach i zmianach skórnych. Jak najbardziej powinny sięgać po niego osoby wyczerpane fizycznie, borykające się z nadciśnieniem i wysokim poziomem cholesterolu we krwi. Jest to miód doskonale sprawdzający się w profilaktyce zdrowotnej. Jeśli ktoś ma problemy z układem krwionośnym, nerkami czy żołądkiem lub boryka się z nawracającymi infekcjami i przemęczeniem, to jak najbardziej powinien sięgnąć właśnie po miód rzepakowy.