Miód fasolowy 370 g 2024r.
Miód fasolowy
- wspomaga trawienie
- łagodzi wrzody żołądka
- łagodzi problemy jelitowe
- odbudowuje florę bakteryjną
- wzmacnia odporność
- zwalcza grypę i przeziębienia
- poprawia pracę serca
- działa przeciwnowotworowo
Miód fasolowy ma barwę słomkowożółtą smak mało słodki, lekko kwaskowaty powstaje w skutek zapylania przez pszczoły rodzimych plantacji roślin strączkowych. Ma przez to silne oddziaływanie prozdrowotne, znacznie niższą alergenność niż miody importowane i przystępna cenę.
Miód fasolowy odbudowuje florę bakteryjną żołądka i jelit. Zalecany przy refluksie i wrzodach żołądka. Ma też silne działanie przeciwnowotworowe. Wzmacnia układ odpornościowy, wspomaga pracę serca, ułatwia leczenie grypy i przeziębień, łagodzi schorzenia żołądkowo-jelitowe, przyśpiesza odnawianie drobnoustrojów niezbędnych do prawidłowego trawienia.